Recept a nagyimtól: a világ legjobb kókuszkockája
Hozzávalók: A tészta: 30 dkg cukor 4,5 dkg margarin 2 tojás 3 evőkanál langyos méz 42 dkg liszt 1 kávéskanál szódapor 2,5 dl tej A margarint simára kevertem a cukorral, majd hozzáadtam a tojásokat és a mézet. Nagyvonalúan a masszához kevertem a liszt
Gizi-receptjei: BEJGLI
A nagymama olyan finom,és tökéletes bejgliket sütött, hogy még a lélegzetünk is elállt a látványtól. Sajnos emlékeimben csak a frissen kisült rudacskák, és finom illatuk maradt meg, a készítésében valami miatt soha nem vettem részt.
a nagymama főztje, avagy vintage a konyhában | Gombszem
Vintageés anyáink – a hónap inspirációja A vintage (és a vintage által inspirált) divat és lakberendezés tőlünk nyugatabbra elég masszív iparággá nőtte ki magát, ami különösen jellemző a konyhai kiegészítőkre és bútorokra. Horror áron lehet hozzájutn
Andi konyhája - Sütemény és ételreceptek képekkel - G-Portál
A blogon található összes fotót bármilyen módon felhasználni forrás megjelölése nélkül, a szerző (a fotós) engedélye, írásos beleegyezése nélkül tilos; megsértése jogi következményeket von maga után!
Takarékos konyha: Nagymamák fortélyai ami hasznunkra válhat!
Mézeskalács konyha. Van egy hely...ami màr nem is a hely, hanem az Ember.. 1 éve Krittigyöngy. Hókristály - kétoldalas medál 1 éve Az összes megjelenítése Népszerű bejegyzések az elmúlt 7 napban. 2 tojásos piskóta / tortalap/ Kukoricás-bazsalikomos t
Nagymama Konyhája - Székesfehérvár | Közelben.hu
Új szolgáltatóra bukkantál? Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. Írd meg, mikor, kivel jártál itt!
Nagymama konyhakertje Oázis Webáruház
Oázis Kertészet Webáruháza - Kertészeti kiegészítők, érdekességek, újszerű megoldások. Kertészeti eszközök, virágok és dísztárgyak országos hálózata.
Pasa Kebab-Nagymama Konyhája Tatabánya - Hovamenjek.hu
A Pasa Kebab-Nagymama Konyhája Tatabánya városában várja vendégeit, mely a környék igen kedvelt étterme. Mindig frissen készült házias ételeket kínálnak, valamint napi ajánlatokkal is készülnek. Az ételek elkészítése során a legminőségibb alapnyagoka
Kolibri kertészet - Nagymama konyhakertje vetőmagok
Petrezselyem Korai cukor (Nagymama konyhakertje) Legkorábban szedhető (140-150 nap), friss fogyasztásra alkalmas fajta. Gyors fejlődésű, gyökere széles vállú, kúp alakú, hosszúsága 12-15 cm.
Katalin konyhája: Őszibarack dzsem
Szüleim és Nagymama is így tette el a forrázott/ 2 x kell forrázni/ gyümölcsöket is és nem romlott meg sőt nem volt szétfőve sem a barack befőt sem a megy stb.Egyszer -kétszer próbálkoztunk a nátrium benzoláttal és nem állt el! Válasz Törlés