Megjelent a Magyar Konyha idei balatoni gasztrokalauza ...
Lévai Anikó felidézte: amikor 2013-ban kiadták az első balatoni gasztrokalauzt, csak 170 olyan címet találtak, amelyet nyugodt szívvel lehetett ajánlani. Tavaly már 400 gasztrohelyet mutatott be a zsebkönyv, melynek mércéje azonban egyre szigorodik:
Lévai Anikó címke
A magyar vendéglátás és a hazai alapanyagok minőségének jelentős javulását méltatta egyebek mellett Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke a gasztronómiai magazin és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) A piac konyhája című csütör
Újraindult a legrégibb magyar kulináris folyóirat, a ...
A megújult Magyar Konyha a kultúramegőrzés, az ízlésformálás és a kreativitás magazinjaként egyszerre kíván szórakoztató és hasznos olvasmány, receptújság, fogyasztóvédelmi magazin és termelői fórum lenni. Főszerkesztő: Vinkó József Szerkesztőbizotts
Orbán: A nyári konyhában Anikó nyomja | Startlap
A nyári konyhában Anikó nyomja. Anikó, vagyis Lévai Anikó, és amit “nyom”, az a lekvárfőzés, Orbán Viktor ugyanis erről beszélgetett a Kossuth Rádióban a műsörvezetővel szokásos pénteki interjúja előtt. És a miniszterelnök Facebook-oldala is eléggé n
Megjelent a Magyar Konyha idei balatoni gasztrokalauza ...
A Balaton környékének aktuálisan legjobb gourmet éttermeit, bisztróit, kisvendéglőit, borászatait, cukrászdáit, strandbüféit és egyéb gasztrohelyeit gyűjti össze a Magyar Konyha magazin júliusi-augusztusi számával együtt megjelent Balaton 2019 gasztr
Magyar Narancs - Belpol - Orbán és a lekvárfőzés: "A nyári ...
"Nem panaszkodhatunk"– Orbán Viktor az MTVA-nak adott rádióinterjú "kimaradt jeleneteiben" a baracktermést dicsérgette, hozzátéve, hogy felesége, Lévai Anikó is nagyüzemben főzi épp a lekvárt a nyári konyában. A miniszterelnök a Facebook-oldalán tett
A legfontosabbösszetevő | Magyar Idők
Legyünk hát büszkék egyre nagyszerűbbé váló gasztrokultúránkra, s ahogy Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke fogalmazott, élvezzük: „Hat évvel ezelőtt az volt a célunk, hogy 200 helyet találjunk, amit a kis kalauzunkba beleírha
Lévai Anikó hírek - Hírstart
Lévai Anikó: Sokat fejlődött a magyar vendéglátás minősége az elmúlt 10 évben 19.12.05 14:26 Kincs van a birtokában annak, akinek földje van, azonban aki tudja, hogyan kell megművelni a földet, a túlélés zálogát tartja a kezében – mondta a Magyar Kon
Leveskönyv – A kőlevestől a bajai halászléig ...
Amikor Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke először hallott a Leveskönyv tervéről csak annyit kért, hogy az „életenergiákat serkentő” Legényfogó leves mindenképp kerüljön bele a válogatásba. Lévai Anikó arra is felhívta a figye
Orbán Viktor felesége megszólalt | CIVILHETES
A magyar vendéglátás és a hazai alapanyagok minőségének jelentős javulását méltatta egyebek mellett Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke, a kormányfő felesége a gasztronómiai magazin és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) széke