Feregfark halala,

22 dolog, amit J. K. Rowling 2015-ben árult el a Harry Potter-univerzumról

Facebook Tumblr Tweet A Harry Potter-rajongók már eddig is találtak néhány lyukat a történetben, például nem értették, miért nem látja Harry a theszrálokat, ha feregfark halala tanúja volt édesanyja halálának.

az alvás parazita véleményének fóruma

Eddig minden lyukra volt kielégítő magyarázat, Harry például még túl fiatal volt, hogy megértse, mi a halál, amikor Voldemort megölte az édesanyját. Ám most itt az újabb lyuk, ami olyan nagy, hogy akár az egész történetet megvltoztatthatta volna.

Ha Fred és George öt évig birtokolták a Tekergők térképét, hogy lehet, hogy egyszer sem vették észre rajta, hogy Peter Pettigrew Ron ágyában fekszik?

Peter Pettigrew volt az, aki elárulta Lily és James Pottert a sötét nagyúrnak, majd az egészet Siriusra kente, eljátszotta a saját halálát, majd évekig Makeszként rejtőzködött a Weasley-fiúknál.

A Tekergők térképe viszont könnyen elárulhatta volna a tartózkodési helyét, de a patkánynak szerencséje volt.

szarvasmarha szalagféreg megelőző intézkedések

A térképen semmi nem marad rejtve, ami a Roxfortban történik, Lupin professzor is a varázstárgy által jött rá, hogy Pettigrew életben van. A kérdés csak az, hogy miért nem jött feregfark halala rá valaki sokkal korábban?

Fred és George már az első roxforti évükben rábukkantak a Tekergők térképére, ám Harrynek csak az ötödikben adták tovább.

Navigációs menü

A kérdező azt is megjegyzi, hogy Ron már az első roxforti vonatútján arról beszél, hogy Makesz a testvére, Percy régi patkánya. Miért nem látták a Weasley-ikrek a térképen, hogy Peter Pettigrew az első két évben Percy, a következő háromban pedig Ron táraságában mutatkozott?

  1. Rowling ben árult el a Harry Potter-univerzumról Kimenőm  Utoljára frissült:
  2. 22 Harry Potter-tény, amit megtudtunk az írónőtől
  3. A Harry Potter és a Halál Ereklyéi filmváltozatból mért lett kihagyva Peter Pettigrew halála?
  4. Tekergők (Harry Potter) – Wikipédia
  5. A Pottermore magyar nyelvű fordítása Az is kiderült, miért lett griffendéles Féregfark!
  6. Nyálka a torokban rossz lehelet
  7. Harry Potter rajongói oldal - The Marauders - G-Portál

Lehetséges ez egyáltalán? A Dorkly nevű rajongói oldal egyenesen a férgek legolcsóbb gyógymódjai ír, hogy Peter Pettigrew nem felfedezése csak a kezdet. A Weasley-ikrek észrevehették volna, hogy Ginny a műsodik könyvben eltűnik a Titkok kamrájában az elsőben pedig még a Roxfortban megforduló Voldemortot is észrevehették volna.

rossz lehelet a férfiaktól

A kérdésre Feregfark halala Rowling egy nem túl kielégítő választ adott a honlapján. Az írónő szerint nem számított volna, ha a fiúk észreveszik Petigrew-t hacsak nem hallották a sztorit arról, hogy Sirius megölte őt.

ha egy srácnak rossz a lehelete

De még ha hallották is a sztorit, miért feltételezték volna, hogy az a Pettgrew, aki néha felbukkant a térképen, feregfark halala, akit Sirius néhány évvel ezelőtt meggyilkolt. Rowling azt is hozzátette, hogy Fred és George főleg a csínjeikhez használták a térképet, így a sok név között fel sem tűnt volna nekik a férfi. A Reddit-felhasználók arra is rámutattak, hogy kevés a valószínűsége, hogy az ikrek ismerték a sztorit, ám Ron már az Azkabani fogolyban mesélt róla Harrynek.

Bár ezek egyáltalán nem magyarázzák, hogy Frednek és George-nak öt éven keresztül egyetlenegyszer sem lett furcsa, hogy egy ismeretlen férfi minden egyes nap valamelyik testvérükkel eszik vagy alszik egy szobában.

  • Peter Pettigrew Féregfark.
  • Univerzális gyógyszer férgek férfiak vélemények
  • Roxfortos évek: Regulus Black Orion és Walburga Black második fiaként jött a világra ben, ben halt meg.

Lehet, hogy érdekel