Zakuszka - Erdélyi Receptek
Zakuszka Padlizsános zakuszka Hozzávalók: 5 kg padlizsán (vineta) 3 kg paradicsompaprika (gogos) 2 kg kápia paprika; 1 liter paradicsomlé vagy velő
Rozi erdélyi,székely konyhája: Kocsonya
A blogon található összes kép és írás,saját tulajdonom,ezért ezeket, másolni, más oldalakon közzétenni, csak a forrás megjelölésével lehet, vagyis írsz pár sort és tovább utalsz a blogom címére, kattintható link megjelölésével.
Makacska konyhája: Erdélyi salátaleves
"Ne félj az ismeretlentől" Végül komolyan hinni kezdtem abban, amit a kutatás törvényének hívok. Nagyjából a következőt jelenti: ha elég bátor vagy, hogy hátrahagyj mindent ami biztonságot nyújtott - és lehet az bármi, az otthonod vagy a kedvenc étte
* Erdélyi konyha (Gasztronómia) - Meghatározás,jelentés ...
Megjelent az Erdélyi Konyha 2011-es Kalendáriuma, amelyben minden napra található egy-egy recept, plusz minden hónapról egy kisebb leírás és gasztro horoszkóp is. 416 színes oldal, fényképes receptleírással, az ára pedig 15 lej és az újságárusoknál k
Travel to Transylvania– Erdélyi túrák, kirándulások
Az Erdélyi-érchegység (románul Munții Metaliferi) az Erdélyi-középhegység délkeleti hegyvonulata. Az Aranyos, a Maros és a Fehér-Körös folyómedrei által tagolt hegység Fehér és Hunyad megye területén található.
Ízletes receptek
Összesen 19901 recept, több mint 200 féle étel kategóriában. Receptek mindenkinek, az amatőröktől a profi szakácsokig. Húsételek, szárnyasok, tészták ...
Juditka konyhája: ~ ERDÉLYI RAFFAELLO
A kókuszos piskótához, a tojásfehérjét a sóval habbá verjük, majd félidőben hozzáadjuk a cukrot és kemény, fényes habbá ver jük, majd óvatosan összeforgatjuk a többi hozzávalóval. A masszát egy sütőpapírral bélelt, 22 x 32 cm - es tepsibe simítjuk és
erdélyi receptek | NOSALTY
Kategória: erdélyi. 743 recept. Legnépszerűbb receptek: Diós-piskótás krémes, Erdélyi kürtőskalács, ahogy mi készítjük, Tepsiben sült csirkecomb, Bableves füstölt csülökkel, Darázsfészek Nomitól
Erdelyi konyha - freewb.hu
Hozzávalók: 60-80 deka sertéslapocka,15-20 deka vöröshagyma,1 evőkanálnyi piros paprika, 1 deci paradicsomlé, 1 gerezd fokhagyma, só, 4-5 zöldpaprika, étolaj, 2 deci tejföl, 1 evőkanálnyi finomra vágott zöldpetrezselyem. Elkészítés: Az olajon megpirí
Kategória: erdélyi konyha | Tétova ínyenc
Vegyetek jóízű, falusi almát, nem baj, ha imitt-amott megütődött! Kivágjátok a hibás részeket, a többi mehet az almafánkba. Leheletnyi fahéjas porcukorral meghintve kiváló őszi csemege. Édesanyánk jut róla eszünkbe.