Tejsav lehelet

7 szagos tünet, ami bajt jelez

mit inni férgekkel az emberekben

Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy teljesen rendszertelenül a hüvelyemnek és a számnak is kellemetlen szaga van. Ez csak együtt fordul elő és van, hogy csak kicsit érezni és napok múlva felerősödik, de van hogy egyik napról a másikra rögtön erős lesz. Egy ideje tejsav lehelet, és a menstruáció alatt soha nem fordul elő, de a ciklus közepe táján szinte mindig.

széles szalagú hermaphrodit vagy sem

Mivel nem tudom minek lehet köze ehhez az állapothoz, leírom az elmúlt pár év alakulását: Néhány évvel korábban Cypromixet szedtem 5 éven keresztül, azt elhagyva az egyik mellemből tejszerű váladékot tapasztaltam, ezért az orvosom Bromochriptint írt fel.

Közben voltam koponya CT-n, nem láttak semmit. Ezután Nuvaringet használtam, majd áttértem az AltforAlle tablettára. Az első orvos bakteriális fertőzésre tejsav lehelet, a másik pedig gombásra.

A kenet kimutatta, hogy gombás és bakteriális fertőzésem is van. Ez lehet együtt?

a legjobb gyógyszer a férgek gyermekek véleménye

Azért nem gondolok bélrendszeri problémára, mert a hüvellyel egyidőben jelentkezik mindig. Viszont semmilyen más problémám nincs égő, viszkető érzés Van ötlete, hogy mi lehet a gond és milyen kezelés segíthet?

Feltétlenül kérje ki kezelőorvosa tanácsát, ha - Önnél kontrasztanyagos röntgenvizsgálatot vagy más képalkotó vizsgálatot terveznek, amelynek során vérkeringésébe jódtartalmú kontrasztanyagot juttatnak - Önnek nagyobb műtétre van szüksége A vizsgálat, vagy a műtét előtt és után bizonyos időre fel kell függesztenie a Merckformin XR szedését. Kezelőorvosa dönt arról, hogy ezen idő alatt szükség van-e bármilyen egyéb kezelésre. Fontos, hogy pontosan betartsa a kezelőorvos utasításait.

Köszönöm előre is a választ! Üdvözlettel, E Dr. Kiss György válasza a Kellemetlen hüvelyi és száj szag együttt témában Tisztelt Hölgyem! Ebből következik tehát, hogy a mai tudásunk szerint a fent emlitett kivizsgálási folyamat adhat választ a kellemetlen hüvely- ill.

helmint megelőzés

A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

fórum, aki megszabadult a rossz lehelettől

Lehet, hogy érdekel