Halogén méregtelenítés. Halogén méregtelenítés

InfraVit Infraszauna

Halogén méregtelenítés.

halogén méregtelenítés mi a helminth helminth

Használják a természetgyógyászatban, a hagyományos gyógyászatban, kozmetikákban, hotelekben, panziókban, fürdőkben. Az infraszaunánkban Philips Vitae infra-halogén lámpa biztosítja az infravörös sugárzást.

halogén méregtelenítés kerek féreg típusú heterotróf táplálkozás

Az halogén méregtelenítés befoglaló lámpatest hosszú kísérletezési folyamat során kialakított speciálisan erre a célra hajlított parabola-tükör, mely a ráeső infrasugarakat maximális hatékonysággal veri vissza a kabin terébe, biztosítva ezzel a maximális hatást, valamint az infraterhelés szabályozhatóságát. Ez utóbbi azt jelenti, hogy testünk infraterhelése a test és az infraszálak egymáshoz viszonyított pozíciójával hatékonyan és jól tervezhetően szabályozható.

halogén méregtelenítés emberi specifikus paraziták

Az infraszaunázás lényege a mélymeleg hatás segítségével történő méregtelenítés, ill. Ez a hatás annál erőteljesebb, hatékonyabb, minél nagyobb az infrasugarak bőr alá hatolásának mélysége. Ez a behatolási halogén méregtelenítés pedig annál nagyobb, minél rövidebb az infrasugarak hullámhossza.

halogén méregtelenítés giardiasisos poliszorb

A Philips speciálisan infraszaunák számára kifejlesztett Philips Vitae infra-halogén lámpa-családja az infravörös tartomány teljes spektrumát hullámhossztartományát biztosítja. A piacon egyedüliként tartalmazza a rövidhullámú infrasugarakat is, melynek halogén méregtelenítés a legmélyebb bőr alá hatolást képes elérni mmígy a jelenleg elérhető leghatékonyabb infraszaunázást képes biztosítani.

halogén méregtelenítés giardiasis átviteli mód

Lehet, hogy érdekel