Féreghajto paszta. Találja meg a legközelebbi üzletünket

Vitaminthe Féreghajtó Paszta 10ml

miért van szag a szájból

Ferdocat gél, paszta--egyszerű féregtelenítés, könnyű haszná Ferdocat féreghajto paszta Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át. Vemhes szukák: A vemhesség Az állatok kezelését a természetes újrafertőződés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan havonta.

gyógyszer gyermekek piruláinak férgeinek megelőzésére

Gyíkok leguán, kaméleon, stb. Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 10 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt ferdocat féreghajto paszta.

tabletta a bélférgek számára

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra. Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni Különleges figyelmeztetések az állatokon való alkalmazáshoz: Figyeljünk a pontos adagolásra. Ferdocat féreghajto paszta a táplálékba keverve alkalmazzuk a gélt, ügyeljünk arra, hogy az állat a teljes adagot elfogyassza.

kerekférgek tabletták ára

Féreghajto paszta állatok a kezelést követő napokon belül ürítik a parazitákat, ezért az ekkor ürített bélsarat, férgeket, petéket el kell égetni.

Ezekben a napokban az állatok alvó- és tartózkodási helyét fokozottan takarítsuk, porszívózzuk. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

menü giardiasis felnőttek receptjei

Lehet, hogy érdekel